aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡοβέρτο Λάγο ο εκλεκτός αριστερός μπακ! (pics & vids)

Ροβέρτο Λάγο ο εκλεκτός αριστερός μπακ! (pics & vids)

Ο 31χρονος Ισπανός Ροβέρτο Λάγο (δεξιά στη φωτό μαρκάρει τον Λιονέλ Μέσι), είναι ο εκλεκτός των Τόμας Κρίστιανσεν και Τόζα Σάπουριτς για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται θετική κατάληξη στο θέμα.

Έτσι, η αναμονή για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας παύει να υφίσταται στους πρωταθλητές και μάλιστα με έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένεται η εγγραφή του στον κατάλογο της ΟΥΕΦΑ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Νιου Σεντς στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Λάγο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη Χετάφε, αλλά έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της εν λόγω ομάδας στη Β’ Κατηγορία (Segunda Division), λόγω σχετικής πρόνοιας στο συμβόλαιο του.

Ο 30χρονός αμυντικός (30/08/1985) βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό στη λίστα των υπευθύνων των γαλαζοκίτρινων για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, όμως, λίγο η αναμονή για τον Μάριο Καμόρα και λίγο το γεγονός ότι ο Λάγο αξιολογούσε πρόταση κι από άλλες ομάδες, καθυστέρησε να κλείσει το ζήτημα απόκτησης αριστερού μπακ.

Μία από τις ομάδες που τον περίμενε, είναι και ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός παίκτης έχει συνολικά 248 συμμετοχές στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος πήρε μέρος σε 17 ματς.

Πριν τη Χετάφε, ο Λάγο αγωνίστηκε στην εφηβική και στην ανδρική ομάδα της Θέλτα, απ’ όπου άρχισε την καριέρα του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ