aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ρωτήστε τον ΑΠΟΕΛ γιατί δεν με απέκτησε»

«Ρωτήστε τον ΑΠΟΕΛ γιατί δεν με απέκτησε»

Λίγες μέρες προτού μας αποχωρήσει ο Ιανουάριος, σε δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφερόταν ότι η Σιντ-Τράιντεν απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Πιερίκ Βαλντιβιά με δανεισμό και δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του (διαβάστε εδώ).

Πρόσφατα, ο Βαλντιβιά σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg», ισχυρίστηκε ότι τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε. Προφανώς αξιολογήθηκε και απορρίφθηκε, αφού στο short list υπήρχαν ονόματα πιο αξιόλογων ποδοσφαιριστών.

Σας μεταφέρουμε μεταφρασμένο το απόσπασμα στο οποίο ο Γάλλος μέσος αναφέρεται για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας από την Κύπρο επέδειξε ενδιαφέρον για μένα, αλλά η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε και η μετεγγραφή δεν προχώρησε. Γιατί; Πρέπει να ρωτήσεις τον σύλλογο. Δεδομένου ότι η μετεγγραφή δεν υλοποιήθηκε, επικεντρώθηκα στις υποχρεώσεις μου με τη Σιντ-Τράιντεν. Εάν δεν παίζω, αυτό θα είναι ενοχλητικό για μένα. Αυτό είναι φυσικό νομίζω. Διαφορετικά δεν είσαι επαγγελματίας. Είμαι εκεί κάθε μέρα και προσπαθώ. Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα τα αγωνιστώ».

Οι δηλώσεις του Βαλντιβιά φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα «Voetbalnieuws.be» (δείτε εδώ το δημοσίευμα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ