aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡοτάτου: «Θα απολύσω τον Ουζουνίδη εάν…»

Ροτάτου: «Θα απολύσω τον Ουζουνίδη εάν…»

Αρκετά καλά έχει πάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους πρώτους του μήνες στη Ρουμανία με την Κραϊόβα. Μόλις μία ήττα μετά από 15 ματς και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μιχάι Ροτάτου υπερασπίστηκε τον Ελλαδίτη τεχνικός, ο οποίος έφυγε ως αποτυχημένος από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Φθινόπωρο.

Αρχικά όλα ξεκίνησαν από τον Βίκτορ Πίτουρτσα. Ο πρώην τεχνικός της Κραϊόβα υποστήριξε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα απολυθεί εάν συνεχίσει να παίζει δεξί μπακ ο Μπογκντάν Βαταγέλου. Έτσι ο Μιχάι Ροτάρου πήρε θέση.

«Ο Ουζουνίδης είναι μαζοχιστής εάν γνωρίζει ότι θα απολυθεί σε περίπτωση που συνεχίσει να βάζει τον Βατάγελου. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Δουλεύει πραγματικά πολύ και είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έχει κοουτσάρει τρεις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και υπέγραψε και στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μετά από κάποιες αντιδράσεις των οπαδών, το συμβόλαιο εκεί έσπασε.

Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ καλός προπονητής για να έχει πάει σε αυτές τις ομάδες. Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League τότε. Είναι έμπειρος και δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για τίποτα. Είναι επαγγελματίας και αυτό θέλουμε στην Κραϊόβα», είπε ο Ροτάτου στο ProX.

Κλείνοντας, ο Βατάγελου, για τον οποίο γίνεται αναφορά, είναι 28χρονος Ρουμάνος αριστερός μπακ. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός τελευταία τον έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετά ματς στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ