aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡοσάφα στο «Goal»: «Κλασσικό εννιάρι ο Ίταλο, αν ο ΑΠΟΕΛ τον πουλήσει…»

Ροσάφα στο «Goal»: «Κλασσικό εννιάρι ο Ίταλο, αν ο ΑΠΟΕΛ τον πουλήσει…»

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ίταλο ντε Καρβάλιο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Πόντε Πρέτα. Ο Χοσέ Αρμάντο Αβδάλλα Ζούνιορ σε δηλώσεις του στην Βραζιλία ανέφερε πως στον 22χρονο επιθετικό παραχωρήθηκε άδεια για να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Λούκας Ροσάφα, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ίταλο, ώστε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του υποψήφιου μετεγγραφικού στόχου των γαλαζοκιτρίνων.

Αρχικά ο συνάδελφος μάς υπογράμμισε πως σε περίπτωση που ο Ίταλο μετακομίσει στον ΑΠΟΕΛ τότε οι Πόντε Πρέτα δεν θα πάρει χρήματα, όμως θα έχει κέρδος περίπου 50% σε περίπτωση μεταπώλησής του από τους γαλαζοκίτρινους.

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ο Λούκας Ροσάφα ανέφερε ότι πρόκειται για κλασσικό εννιάρι, παίκτη περιοχής με κύριο προσόν το κεφάλι. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι στην Πόντε Πρέτα μετακόμισε τον Μάη και δεν αγωνίστηκε γιατί τραυματίστηκε και ακολούθως δεν κέρδισε θέση στην ομάδα. Ενωρίτερα ήταν στην Πιρακικάμπα, με την οποία σκόραρε πέντε τέρματα σε 14 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ