aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡίχνει τα δυνατά... χαρτιά στη μάχη

Ρίχνει τα δυνατά… χαρτιά στη μάχη

Να παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ όπως το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα όσους παίκτες δεν είχε δώσει χρόνο συμμετοχής, προσθέτοντας σε αυτούς άλλα ισχυρά «πιόνια» ώστε να σχηματίσει την ιδανικότερη γι’ αυτόν ενδεκάδα που θα ριχθεί στη μάχη των μαχών.

Διαβάστε επίσης: Ένα θέμα με το κέντρο της άμυνας υπάρχει…

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ναουθέτ Πέρεθ, στα άκρα της οπισθοφυλακής οι Εμίλιο Ενσούε (δεξιά), Ρομπέρτο Λάγο (αριστερά) και στο κέντρο της άμυνας τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Καρλάο συγκεντρώνει ο Ντένις Πολιάκοφ έναντι του Γιώργου Μερκή. Στην καρδιά του κέντρου επιστρέφει το δίδυμο Νούνο Μοράις, Λούκας Σόουζα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι βλέπει ο Οκκαρίδης το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Πιο μπροστά μάλλον θα δούμε την τριάδα Ρόλαντ Σάλαϊ, Γκάγιας Ζαχίντ και Λορένζο Εμπεσίλιο ενώ στην κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος είναι ο Μίκαελ Ποτέ. Αυτό αποτελεί ασφαλώς μια εκτίμηση. Δηλαδή, δεν απορρέει μέσα από κάποια δοκιμή του Πορτογάλου προπονητή στη χθεσινή προπόνηση καθώς άλλη μια φορά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ