aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡέζα: «Δεν είμαι σημαντικός τώρα για τον ΑΠΟΕΛ»

Ρέζα: «Δεν είμαι σημαντικός τώρα για τον ΑΠΟΕΛ»

Βέβαιος ότι στο μέλλον θα βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ ο Ρέζα. Ο Ιρανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή ο ίδιος εξυπηρετεί τον τρόπο παιχνιδιού που αγωνίζεται η ομάδα και γι’ αυτό δεν είναι τόσο σημαντικός ο ίδιος. Ο φορ των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται πλέον με διαφορετικό τρόπο και όλοι επιβάλλεται να δουλέψουν ώστε να εφαρμόσουν τις ιδέες του νέου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τον ερχομό του νέου προπονητή, ήταν ένα καλό τεστ. Πιστεύω ότι μπορούμε να ζήσουμε με τον ένα βαθμό. Δεν πιστεύω ότι άξιζαν να κερδίσουν, αλλά από την άλλη ούτε εμείς φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Πιστεύω η ισοπαλία ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαν να πάρουν οι δυο ομάδες. Βλέπουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι δεν έχει το ραβδί και επέλεξε τον εύκολο δρόμο

Αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι δεν σκοράρει: «Φυσικά. Και εγώ θέλω να σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου. Όπου και αν έπαιξα, έδειξα ότι μπορώ να πετύχω πολλά γκολ αλλά τώρα αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε. Πρέπει να δουλεύω σκληρά. Η ομάδα με θέλει να παίζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όπως με χρειάζεται. Άρα, ο Ρέζα δεν είναι σημαντικός τώρα, πρέπει να δουλεύω για την ομάδα και τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Θα συνεχίσω να παλεύω και είμαι σίγουρος πως τα γκολ θα έρθουν. Έχω αυτοπεποίθηση, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά αμυντικά ήμασταν συμπαγείς αλλά επιθετικά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στα επόμενα παιχνίδια».

Αν υπήρξαν αλλαγές με το νέο προπονητή: «Ναι σίγουρα. Πριν παίζαμε εντελώς διαφορετικά και τώρα προσεγγίζουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν οι παίκτες, είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία και ιδέες που θέλει να εφαρμόσει. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητά ο νέος προπονητής και να βελτιωθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ