aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡέζα: «Αυτό που δεν με βοήθησε στον ΑΠΟΕΛ...»

Ρέζα: «Αυτό που δεν με βοήθησε στον ΑΠΟΕΛ…»

Καλύτερο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ρέζα Γκουτσανετζχάντ με τη φανέλα της Τσβόλε. Ο τέως επιθετικός του ΑΠΟΕΛ έκανε… πάρτι στην αναμέτρηση με την Βάαλβαϊκ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε διάστημα μόλις 28 λεπτών, έχοντας μάλιστα μπει αλλαγή στον αγώνα. «Με την Καμπούρ κάποτε σκόραρα στα πρώτα μου δέκα δευτερόλεπτα. Αλλά η είσοδός μου και το γεγονός ότι σκόραρε τέσσερις φορές δεν περιγράφεται», είπε πανευτυχής ο Ιρανός επιθετικός με δηλώσεις στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, ο «Cucci» ανέφερε και τους λόγους που είχε να σκοράρει από την 1η Μαρτίου 2019, με τη φανέλα της αυστραλιανής Σίδνεϊ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ. «Ήταν μια ωραία περιπέτεια στην άλλη πλευρά του κόσμο, αλλά όχι το ποδόσφαιρο που ήθελα. Δεν χρειάζεται πλέον να παίζω στα 70 μέτρα του γηπέδου για να μπορέσω να σκοράρω. Επέλεξα την περιπέτεια και το οικονομικό γιατί σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω αυτό».

Ο 32χρονος φορ δικαιολογήθηκε και για το γεγονός πως με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα των πρωταθλητών Κύπρου πέτυχε μονάχα δύο γκολ. «Στο ΑΠΟΕΛ έζησα τέσσερις προπονητές τους τρεις πρώτους μου μήνες, ο καθένας με δικό του στυλ παιχνιδιού. Αυτό δεν βοηθάει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ