aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUERespect στον ΑΠΟΕΛ και «άλλη μία ευκαιρία»

Respect στον ΑΠΟΕΛ και «άλλη μία ευκαιρία»

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος. «Σίγουρα συζητήσαμε μετά τη βαριά ήττα από το Αννόβερο, όπως πάντα κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού.Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν κάναμε καλά με το Αννόβερο», το αρχικό του σχόλιο.

Κληθείς να μιλήσει για τον Ομπαμεγιάνκ, είπε: Πιστεύω πως πρέπει να βρει μόνος του τη φόρμα του. Αλλά όταν δεν βάζεις γκολ μπορεί να συμβεί στον καθένα. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που οι επιθετικοί κάνουν δύο και τρία παιχνίδια να σκοράρουν. Αυτό συμβαίνει και στον Ομπαμεγιάνγκ. Αυτό που είδα στην προπόνηση πιστεύω πως σύντομα θα βρει τη φόρμα του.

Για την πρόκριση: Τίποτα δεν τέλειωσε όσον αφορά στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα έχουμε ευκαιρία. Το πιστεύουμε. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Χαιρόμαστε που παίζουμε εντός και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Για τον ΑΠΟΕΛ: Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Μετά είδαμε ότι τον ΑΠΟΕΛ δεν πήγε καλά στα παιχνίδια του στην Κύπρο. Σεβόμαστε απεριόριστα τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι πως θα παίξουμε εμείς. Και θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Δεν με επηρεάζει το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Απο πλευράς των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός Σμέλτσερ είπε: Είναι σημαντικό ματς, θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε την τρίτη θέση. Αναλύσαμε το ματς με το Αννόβερο όπως κάνουμε πάντα έτσι κι αλλιώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ