aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡευστό το σκηνικό με τις αποχωρήσεις στον ΑΠΟΕΛ

Ρευστό το σκηνικό με τις αποχωρήσεις στον ΑΠΟΕΛ

Πολλά γράφτηκαν και πολλά ειπώθηκαν για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι δεδομένο πως κάποιοι θα διαβούν την πόρτα της εξόδου, ώστε να αδειάσουν θέσεις και να προχωρήσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» σε ενίσχυση.

Προφανώς και ο Μπέζιακ είναι στους επικρατέστερους για αποχώρηση, καθώς η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του σε σχέση με τους άλλους δύο διαθέσιμους φορ τον καθιστά ως φαβορί για αποχώρηση.

Από εκεί και πέρα τα πάντα θα κριθούν από τις εισηγήσεις του Κόρε Ίνγκεμπργκτσεν. Ο Νορβηγός τεχνικός, όπως λέχθηκε δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μετεγγραφές της ομάδας. Επομένως από τις υποδείξεις που θα κάνει ο νέος προπονητής αναφορικά με τις θέσεις ενίσχυσης θα κριθεί και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα διαβούν την πόρτα της εξόδου του «Αρχάγγελου».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – Ίνγκεμπριγκτσεν: Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη

Οι μετεγγραφές επιθετικού και αριστερού εξτρέμ φαίνεται πως θα γίνουν σίγουρα, όμως η τρίτη προσθήκη δεν είναι ξεκάθαρη. Όπως λέχθηκε από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα χειριστούν με προσοχή και χωρίς βιασύνη το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ Vs Ίνγκεμπριγκτσεν: Αντιπαλότητα, κοινά και η… μάχη στα ντακάρ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ