aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡαντεβού Νέας Σαλαμίνας - ΑΠΟΕΛ και… ξεκαθάρισμα!

Ραντεβού Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ και… ξεκαθάρισμα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σύντομα θα υπάρξει κατάληξη στο θέμα της ανανέωσης του δανεισμού του Κύπρου Χριστοφόρου από τον ΑΠΟΕΛ στη Νέα Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», παράγοντες της διοίκησης των δύο ομάδων θα έχουν συνάντηση μέσα στα επόμενα 24ωρα, μέσα από την οποία θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του διεθνούς αμυντικού. Το ραντεβού μπορούσε να διευθετηθεί νωρίτερα, αλλά λόγω της αποψινής (30/5) γενικής συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί άλλη μέρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής, όλα συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος άσος θα παραμείνει στο «Αμμόχωστος», βάσει της μεγάλης του επιθυμίας του να φοράει τα ερυθρόλευκα και στη νέα σεζόν, ενώ άλλο τόσο επιθυμούν την παραμονή του το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και κυρίως ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Προτού πέσουν όμως οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός προσέγγισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η προτεραιότητα τόσο των γαλαζοκίτρινων, όσο και του Χριστοφόρου, αποτελεί η Νέα Σαλαμίνα.

Σχετικά με το θέμα τερματοφύλακα, η Σαλαμίνα απέμεινε μονάχα με τον νεαρό Ελλαδίτη Ορφέα Λύτρα και είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κίπερ. Μάλιστα, ο ένας δεν αποκλείεται να είναι Κύπριος. Σύντομα θα κλείσει κι αυτό το ζήτημα, καθότι πρόκειται για σημαντική θέση η οποία χρειάζεται να καλυφθεί με αξιόλογες λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ