aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ραντεβού με Βούρο, θετικός ο ποδοσφαιριστής»

«Ραντεβού με Βούρο, θετικός ο ποδοσφαιριστής»

Συνάντηση του Τσάβι Ρόκα με τον ατζέντη του Πραξιτέλη Βούρου θα γίνει τις επόμενες μέρες σύμφωνα με δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας trifilara.net. Μάλιστα σημειώνεται πως ο Ελλαδίτης αμυντικός του ΑΠΟΕΛ που ζήτησε άδεια απο τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων για να βρει ομάδα στην πατρίδα του εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Οι Κύπριοι συνάδελφοι επανέφεραν το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου για τον Παναθηναϊκό. Και γράφω επανέφεραν γιατί ποτέ δεν έπαψε να υφίσταται για τον Τσάβι Ρόκα!

Όπως είχε γράψει το Trifilara.gr ο παίκτης αποτελεί μια καλή λύση είτε σε 3-4-3 η σε 4-3-3 για το μυαλό του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, στα στόπερ όσο και για μπακ απ στα δεξιά μπακ. Έτσι δεν έπαψε στιγμή να τον έχει στη λίστα.

Το ΑΠΟΕΛ θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του και πριν αρχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, να ξέρει ποσά κουκιά έχει ο Ουζουνιδης. Δηλαδή ποιους υπολογίζει στο ρόστερ και ποιους όχι. Παρεμπιπτόντως ο Μαρινος δεν είναι αρνητικός στην εξέλιξη του παίκτη τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα. Πάμε όμως στο προκείμενο…

Οι Κύπριοι για τον παραπάνω λόγο βάζουν died line. Αξιώνουν από το “τριφύλλι” άμεση απάντηση με ποσό πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ ώστε να του δώσουν «πράσινο φως» για να φύγει εντελώς ελεύθερος. Παίζει όμως- και βάλτε το στην άκρη του μυαλού σας- το ενδεχόμενο αν κολλήσει το θέμα να υπάρξει συζήτηση στο τραπέζι για δανεισμό με οψιόν αγοράς…

Σε ο,τι αφορά τον Παναθηναϊκό που έχει ανοίξει με ΑΠΟΕΛ παρτίδες λόγω Ζαχίντ , παλεύει την υπόθεση και φαίνεται πως είναι πλέον μετά από καιρό ζυμώσεων σε πολύ καλό δρόμο. Ο Τσάβι Ρόκα θα έχει σύντομα συνάντηση με τον μάνατζερ του Βούρου προκειμένου να ξεκαθαρίσει (υπό την πίεση και του ΑΠΟΕΛ) οριστικά το ζήτημα και να αποφασίζουν οι “πράσινοι” θα δώσουν το ποσό. Άρα μετά τα play off (ίσως και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται άμεσα νέα επαφή). Αν ο Παναθηναϊκός πει το ναι το θέμα θα κλείσει θετικά.

Ο παίκτης σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες είναι επίσης πολύ θετικός. Οι “πράσινοι” έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους και τον έχουν σταντ μπάι. Ο παίκτης έχει μεταφέρει στη διοίκηση των Κύπριων πως για ένα σοβαρό προσωπικό του θέμα θα εξυπηρετούσε να πάει Αθήνα (ασχέτως Παναθηναϊκού) . Και η κυπριακή πλευρά έδειξε θετική διάθεση αρχικά. εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά…. Με τον Παναθηναϊκό λοιπόν όλα είναι κομπλέ με τον ΑΠΟΕΛ όλα θα είναι εντάξει εφόσον πάρει τα χρήματα που αξιώνει. Ο Βούρος είναι πολύ θετικός να ντυθεί στα “πράσινα” και θα δώσει μια ακόμη λύση στον Πογιάτος με τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ