aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡαντεβού με Εφραίμ για να πέσουν οι υπογραφές

Ραντεβού με Εφραίμ για να πέσουν οι υπογραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εντός των ημερών προγραμματίζεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Εφραίμ, στην παρουσία ασφαλώς και του μάνατζέρ του Μιχάλη Ιωνά, κατά την οποία θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες που άπτονται μιας πιθανής ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πάντως, οι προδιαγραφές που έχουν δημιουργηθεί για την παραμονή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στον ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2020 δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας στην επικείμενη νέα συνάντηση. Το κλίμα είναι θετικό και αναμένεται πως οι δύο πλευρές με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Πρόθεση της διοίκησης ήταν να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ίσως η τελική πρόταση να ανέβει κατά έναν χρόνο. Η πλευρά του 27χρονου είναι ενήμερη για τις προθέσεις των ιθυνόντων και αναλόγως από τι θα ειπωθεί στις τελικές συζητήσεις, θα πράξει.

Είναι και η οικονομική πτυχή στη μέση, αφού όπως γράψαμε ξανά, ο Εφραίμ αξιώνει αύξηση στις απολαβές του. Ασφαλώς για να επιτευχθεί συμφωνία θα πρέπει πολλά κομμάτια να ενωθούν ώστε να σχηματιστεί το παζλ. Και αυτά θα μπουν σύντομα στο τραπέζι, με ξεκάθαρη πρόθεση να κλείσει το deal το συντομότερο δυνατόν.

Ο Εφραίμ πέραν του καταλυτικού ρόλου που έπαιξε στις επιτυχίες των τελευταίων τριών ετών, έχει δηλώσει προσφάτως ότι θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο προκειμένου να διεκδικήσει την κατάκτηση κι άλλων τίτλων κι άλλων διακρίσεων στην Ευρώπη, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό σκέλος.

Σε ηλικία 27 ετών και έχοντας αυτογνωσία των δυνάμεών του, πιστεύει ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα είναι ακόμη πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, αποδίδοντας ακόμη καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ