aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡακόγιεβιτς: «Όλοι ζουν για τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ»

Ρακόγιεβιτς: «Όλοι ζουν για τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ»

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Σουτιέσκα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Νικόλα Ρακόγιεβιτς, καθώς η ψυχολογία της ομάδας είναι σε ψηλό επίπεδο μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν.

Αναλυτικά: «Πρέπει να δώσουμε το μέγιστο που μπορούμε, να πιστέψουμε σε ότι κάνουμε. Αν υπάρχει ενέργεια στο στάδιο όπως απέναντι στην Σλόβαν τότε θα είναι κάτι για το οποίο αξίζει η προσπάθεια, επειδή είναι απίστευτο το πόσο μας βοήθησε ο κόσμος. Έτσι ξαφνικά όλα άλλαξαν στην πόλη και όλοι ζουν για τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ».

Από την άλλη, η ποδοσφαιριστής Μπράνισλαφ Γιάνκοβιτς, είπε: «Ο ΑΠΟΕΛ και η Σλόβαν είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες. Η Σλόβαν είναι πολύ πιο επιθετική, έψαχνε το γκολ περισσότερο ενώ η κυπριακή ομάδα είναι πιο προσεκτική και πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο. Θα έχουμε λιγότερο χώρο για να φτιάξουμε ευκαιρίες. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει πιο αμυντικογενές και πιστεύω θα έχουμε τον χώρο να δείξουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας, κάτι που θέλουμε πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ