aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πυρά» από Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ κατά Αστυνομίας: «Συνεχίστε την προπαγάνδα σας»

«Πυρά» από Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ κατά Αστυνομίας: «Συνεχίστε την προπαγάνδα σας»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στάθηκαν στην στάση της αστυνομίας μετά το ψεσινό ματς με την Αστάνα. 

Αναλυτικά τοποθέτηση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:

«”Συγχαρητήρια” στον υπεύθυνο της Αστυνομίας που έδωσε εντολές εχθές σε τέσσερις διμοιρίες της ΜΜΑΔ να παραταχθούν έξω από τη νότια μετά το παιχνίδι και να σπρώχνουν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ θέλοντας να δημιουργήσουν ένταση που θα βοηθούσε στην προπαγάνδα τους για την παράνομη κάρτα φιλάθλου, χωρίς καμία πρόκληση και χωρίς οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Ευτυχώς ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έκανε τη χάρη στους ένστολους χούλιγκανς και στα αφεντικά τους.

«Συγχαρητήρια» και σε αυτούς που αποφάσισαν να επιβάλουν 4ήμερη κράτηση σε δύο ανήλικους που διέπραξαν το “έγκλημα” να κρατούν πυρσό έξω από το πάρκινγκ του γηπέδου. “Μπράβο” σας “κύριοι”, σε αυτά είσαστε άψογοι, άμα δεν καίγεται «καταλάθος» καμία αίθουσα τεκμηρίων, είσαστε υπόδειγμα δικαιοσύνης.

Όσο για τους υπόλοιπους γελοίους τύπους, συνεχίστε να πουλάτε φούμαρα στον κόσμο και να βάζετε αρθρογράφους να λένε παραμυθάκια, την απάντησή σας θα την πάρετε στις πρώτες αγωνιστικές στα άδεια γήπεδα.

Υ.Γ.: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ.1: ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Υ.Γ.4: ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Υ.Γ.3: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ