aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΨηλά οι μετοχές του «Γιαν-Γιαν»

Ψηλά οι μετοχές του «Γιαν-Γιαν»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κατά τον Βίκτορ Σάντσεθ (παρότι αποτελεί πλέον παρελθόν από τους ερυθρόλευκους), ο Γιάννης Γιαννιώτας μπορεί να μη εδικαιούτο μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο Μίκαελ Σκίμπε ωστόσο εμπιστεύεται και υπολογίζει τον άσο του ΑΠΟΕΛ και οι μετοχές του νεαρού ακραίου επιθετικού συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κάλεσε τον 23χρονο επιθετικό ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Αϊντόφεν την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά και για τον αγώνα της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με το Γιβραλτάρ (6 Σεπτεμβρίου) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Άλλη μια ένδειξη ότι ο Σκίμπε ποντάρει στην παρουσία του Γιαννιώτα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29 του μήνα από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ