aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ψάχνουν χρήμα για να πάρουν τον… δυσαρεστημένο Μπεν Σαχάρ»

«Ψάχνουν χρήμα για να πάρουν τον… δυσαρεστημένο Μπεν Σαχάρ»

Νέα ομάδα φαίνεται πως έχει βάλει το στόχαστρο της τον Μπεν Σαχάρ, μετά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «one.co.il», ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρει την Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία μάλιστα άρχισε να μαζεύει χρήματα ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Η ομάδα της πατρίδας του ψάχνει λεφτά από χορηγίες και άλλες πηγές εσόδων. Φαίνεται μάλιστα πως έγινε η πρώτη βολιδοσκόπηση, καθώς το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Σαχάρ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα που τον ανέδειξε (διετέλεσε μέλος των ακαδημιών της Τελ Αβίβ). Παράλληλα, το δημοσίευσε αναφέρει πως ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ευχαριστημένος στην Κύπρο και στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Στο παρελθόν, η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν επέτρεπε να ξανοιχτούν στις μετεγγραφές, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγές ώστε να ενδυναμώσουν τo ρόστερ και να ξεφύγει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται. Υπάρχει νέο πλάνο στον προϋπολογισμό για υλοποίηση μετεγγραφών, όπως καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ