aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΨάχνεται για τον Μικέλ Περεϊρά!

Ψάχνεται για τον Μικέλ Περεϊρά!

Για σέντερ φορ και για αριστερό μπακ λένε ότι καίγονται οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, για εξτρέμ γράφουν οι Ισπανοί!

Σύμφωνα λοιπόν με την «Diariodemallorca.es», ο πρωταθλητής Κύπρου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που προσέγγισαν τον Μικέλ Περεϊρά.

Για όσους απορούν, ας ανατρέξουν στη δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη κατά την παρουσίαση του Τόμας Κρίστιανσεν: «Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε τον Γιαννιώτα».

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν βγαίνει άσπρος καπνός από τον Ολυμπιακό για τον Ελλαδίτη, δεν προκαλεί έκπληξη που ψάχνουν και για πλάγιο φορ οι γαλαζοκίτρινοι.

Όσο για τον Περεϊρά, πρόκειται για Γάλλο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχτισε το όνομά του στη Μαγιόρκα, από το καλοκαίρι του 2009 που εντάχθηκε σ’ αυτήν (τη σεζόν 2013-14 έκανε μία στάση στη Γρανάδα και επέστρεψε στην ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων).

Κατά τη θητεία του στην Ισπανία, είχε 191 συμμετοχές σε Α’ Κατηγορία (107), Β’ Κατηγορία (73) και Κύπελλο (11), σκοράροντας 14 φορές και δίνοντας 20 ασίστ.

Πάντως, εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τον έχει προσεγγίσει και η Μελβούρνη, όπως και ομάδες της ισπανικής Β’ Κατηγορίας.

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ