aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόβλημα με τον Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ (τα σενάρια αντικατάστασης)

Πρόβλημα με τον Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ (τα σενάρια αντικατάστασης)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Εμίλιο Ενσούε λόγω ενοχλήσεων θα τεθεί εκτός πλάνου για το σημερινό (16/2 – 17:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Το πρόβλημα του δεξιού μπακ από την Ισημερινή Γουινέα δεν είναι σοβαρό, ωστόσο το τεχνικό κι ιατρικό τιμ του ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν από κοινού να προφυλαχθεί ο ποδοσφαιριστής μιας και ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: «Άμπρα κατάμπρα» με Στάθη!

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Πάολο Τραμετσάνι καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τον Ενσούε και τον επίσης εδώ και καιρό τραυματία Ντε Βινσέντι. Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθεί το κενό του Ενσούε, πιθανότατα ο Ιταλός τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με τετράδα στην άμυνα και στο δεξιό άκρο να προτιμηθεί ο Βούρος, ή να παίξουν εκ νέου τρεις στόπερ και να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ-χαφ ο Γιάκολις. Αυτό όμως, το γνωρίζει ο καθ’ ύλην αρμόδιος που δεν είναι άλλος από τον Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ