aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόβλημα με Μιλάνοφ στον ΑΠΟΕΛ, η απόφαση για τις μετεγγραφές

Πρόβλημα με Μιλάνοφ στον ΑΠΟΕΛ, η απόφαση για τις μετεγγραφές

Ηρεμία επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Δόξας (2-1) στο παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινοι παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να ανατρέψουν τα εις βάρους τους δεδομένα, με τον Πάολο Τραμετσάνι να πετυχαίνει… διάνα τις αλλαγές που πραγματοποίησε.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολόγιζε στο ψεσινό ματς τον Μιλάνοφ, λόγω διάτασης. Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ (Super Sport FM 104.0), Νεκτάριος Πετεβίνος, ο ακραίος μπακ της ομάδας είχε διάταση για την οποία ενημέρωσε το τεχνικό και ιατρικό δελτίο των γαλαζοκιτρίνων με την επανέναρξη των προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τράβηξε «άσους» από το μανίκι…

Σχολιάζοντας και την απουσία των Ενσούε, Ντε Βινσέντι, Καρλάο, και Ρουέδα από το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς, ανέφερε πως ήταν επιλογή του Τραμετσάνι. Κάποιοι εξ αυτών αντιμετώπιζαν και πρόβλημα τραυματισμού πριν την διακοπή των Χριστουγέννων, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, θα βρίσκονται στην διάθεση του Ιταλού κόουτς στο σαββατιάτικο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τη Δόξα. Σχετικά με τον Μιλάνοφ, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του τα επόμενα 24ωρα.

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει και για τα μετεγγραφικά, λέγοντας πως γίνονται προσπάθειες ώστε να εντοπιστεί ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στην επίθεση. Το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει μόνο όταν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, ενώ δεν έχει παρθεί άλλη απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ