aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πρότυπο πίστης και αφοσίωσης στην ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού»

«Πρότυπο πίστης και αφοσίωσης στην ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού»

Για τον Ιωάννη Σχίζα, ετών 101 και πατήρ του επί σειρά ετών γιατρού και μέλους σε διάφορα Δ.Σ της ομάδας, Κώστα Σχίζα, ανέβασε κείμενο η ιστοσελίδα του σωματείου ΑΠΟΕΛ, εκθειάζοντας την αφοσίωσή του. Τον χαρακτηρίζει μάλιστα «πρότυπο πίστης και αφοσίωσης στην ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού». Αναλυτικά:

«Το ξέρουμε και άπαντες το ξέρουν, πως η αγάπη και το πάθος για τον ΑΠΟΕΛ είναι συναισθήματα που για όλους του υποστηρικτές του ένδοξου Συλλόγου μας δεν ξεθωριάζουν μέσα από την παρέλευση των χρόνων, είναι συναισθήματα που όσο ο Θρύλος μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουμε και εμείς, ακόμη περισσότερο δυναμώνουν, ολοένα και πιο έντονα γίνονται.

“Από γενιά σε γενιά τα λάβαρα ψηλά”, λέει ένα αγαπημένο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα σλόγκαν, και σίγουρα όχι τυχαία. Στις καλές, στις κακές, στις εύκολες και δύσκολες στιγμές, έχει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστες μάθει να κρατά τα λάβαρα ψηλά. Να ταυτίζεται με τον ύμνο και να ανεβάζει τον θρύλο ψηλά και ακόμη ψηλότερα…

Έτσι όπως ακριβώς με περηφάνια κάνει ο κ. Ιωάννης Σχίζας(σ.σ. πατέρας του γιατρού Κώστα Σχίζα), ο οποίος ευρισκόμενος σήμερα στα 101 του χρόνια, έχει εγγραφεί και αποτελεί το γηραιότερο μέλος του Σωματείου μας.

Και σίγουρα, ο αιωνόβιος Ιωάννης Σχίζας, δεν μπορεί παρά ν’ αποτελεί για κάθε φίλο και οπαδό του ΑΠΟΕΛ, πρότυπο πίστης και αφοσίωσης στην ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού. Ένα πρότυπο πίστης και αφοσίωσης, που δείχνει το δρόμο της εγγραφής ως μέλος, στο ενδοξότερο Σωματείο του τόπου, στο Σωματείο της καρδιάς μας, στον ΑΠΟΕΛ μας!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ