aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρωτοβουλία ΑΠΟΕΛ για τροποποίηση της κάρτας φιλάθλου

Πρωτοβουλία ΑΠΟΕΛ για τροποποίηση της κάρτας φιλάθλου

Την πρωτοβουλία του ΑΠΟΕΛ για τροποποίηση του νόμου της κάρτας φιλάθλου ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι θα αρχίσουν προσπάθεια να εκδίδεται η κάρτα φιλάθλου από τα Σωματεία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση
«Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με την εισήγηση της ΑΕΛ. Δυστυχώς η αναστολή της κάρτας φιλάθλου δεν είναι εργαλείο για ενίσχυση του εμβολιασμού. Κρίνεται επιτυχημένη η κάρτα φιλάθλου όπως λέχθηκε επειδή δεν υπάρχουν επεισόδια. Οι αρμόδιοι νομίζουν πως προσπαθούμε να προσβάλουμε τον θεσμό της κάρτας φιλάθλου.

Οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια μιας ολόκληρης γενιάς. Έχουμε απομακρύνει αυτή τη γενιά από τα γήπεδα. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ ανακοινώνουμε πως θα ξεκινήσουμε τη προσπάθεια να εκδίδεται η κάρτα φιλάθλου από τα Σωματεία. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποκατασταθεί η σχέση μεταξύ φιλάθλων-ομάδας. Οποιαδήποτε ενέργεια θα κάνουμε θα την δημοσιοποιούμε. Ξεκινάμε από σήμερα τις ενέργειες για να τροποποιηθεί η κάρτα φιλάθλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ