aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτος σε όλα ο «φευγάτος» Μοράις!

Πρώτος σε όλα ο «φευγάτος» Μοράις!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν χωρεί αμφιβολία πως οι προβολείς πέφτουν πάνω στον Μούσα Αλ Τάαμαρι. Ο νεαρός άσος τα κάνει σχεδόν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Σκοράρει, δίνει ασίστ και γενικώς, με την απόδοσή του… βγάζει μάτι, προκαλώντας ήδη το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Όσο όμως θα υπάρχει ο (γερόλυκος) Νούνο Μοράις, οι υπόλοιποι θα ακολουθούν! Ο Πορτογάλος άσος είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Παρόλο που σε ενάμιση μήνα πριν σβήσει 35 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων συνεχίζει να εντυπωσιάζει, να τρέχει σαν έφηβος, να παραμένει ατσαλένιος σε κάθε μαρκάρισμα, βρίσκοντας συνεχώς νέα κίνητρα ώστε να είναι σημαντικότατος σε ψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μιλόσεβιτς απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, μπέρδεμα με Χαλένιους»

Ο κάπτεν του ΑΠΟΕΛ, ρέκορντμαν συμμετοχών στο κυπριακό ποδόσφαιρο ως ξένος ποδοσφαιριστής, έχει αστείρευτες δυνάμεις, φρεσκάδα και όρεξη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Τη διαφορά στο ανασταλτικό κυρίως κομμάτι της μεσαίας γραμμής, εμπνέοντας παραλλήλως τους συμπαίκτες του. Σε άλλη μια αγωνιστική περίοδο αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία και πρωτίστως βασικό πυλώνα στους πρωταθλητές.

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα τόσο στα 8 ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στα 12 ματς πρωταθλήματος. Παραλλήλως, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην τρέχουσα σεζόν του ΑΠΟΕΛ, παραβιάζοντας την αντίπαλη εστία 2 φορές στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις και 7 στο πρωτάθλημα, διατηρώντας αξιοζήλευτο στατιστικό στις εκτελέσεις πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έριξε δίχτυα o Tέτι, εξελίξεις μετά την Ομόνοια

Οι αριθμοί και πολύ περισσότερα τα πεπραγμένα του εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών, αποτελούν και απάντηση σε όσους βγάζουν τη γλώσσα περίπατο, χαρακτηρίζοντάς τον μέχρι και «ξοφλημένο ποδοσφαιρικά». Το περασμένο καλοκαίρι είχε επεκτείνει τη συνεργασία του για ένα χρόνο, με τον εμβληματικό παίκτη του ΑΠΟΕΛ να δικαιολογεί με τις εμφανίσεις του το διετές συμβόλαιο που αξίωνε προ μηνών.

Ο Νούνο, γεννημένος στο Πεναφιέλ της Βόρειας Πορτογαλίας, αποτελεί σταθερή αξία και όπως συμβαίνει συνήθως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα τότε κι οι πιο δύσπιστοι θα κατανοήσουν την τεράστια προσφορά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ