aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτοπόρος (και) στο πόλο ο ΑΠΟΕΛ

Πρωτοπόρος (και) στο πόλο ο ΑΠΟΕΛ

«Όλα από κάπου πρέπει να αρχίσουν», όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Κυθρεώτης. Έτσι και οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας γίνονται ακόμα μια φορά πρωτοπόροι σε ό,τι αφορά την παρουσία της χώρας μας στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

Οι νταμπλούχοι Κύπρου γίνονται η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Euro cup, το οποίο θα κάνει σέντρα στις 13 Σεπτεμβρίου και τους «γαλαζοκίτρινους» να συμμετέχουν στον 4ο όμιλο (θα διεξαχθεί στη Σικελία), μαζί με τη γαλλική Μονμπελιέ, την ιταλική Ορτίγια και την Παρτιζάν από τη Σερβία. Στην αναφορά και μόνο των αντιπάλων του ΑΠΟΕΛ, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος το επίπεδο και τις δυσκολίες που περιμένουν τους πρωταθλητές Κύπρου και πάνω σ’ αυτό ο προπονητής της ομάδας μας είπε «όλα από κάπου πρέπει ν’ αρχίσουν».

Στη συνέχεια ο Κύπριος τεχνικός μας μίλησε για το σκεπτικό της συμμετοχής αυτής: «Ήταν μια υπόσχεση που δώσαμε στα παιδιά και θέλαμε να την τηρήσουμε, αφού αγωνίζονται και παλεύουν χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Έτσι είπαμε πως αν κατακτήσουμε το νταμπλ θα πάρουμε μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν όμως και κάτι ακόμα. Ως ΑΠΟΕΛ θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι και σε αυτόν τον τομέα να γίνουμε, δηλαδή, η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο πόλο».

Καταλήγοντας ο τεχνικός ως προς αυτή καθ’ αυτή τη συμμετοχή μας είπε: «Ο στόχος και η προσπάθεια είναι η συνεχής βελτίωση και πρόοδος κι αυτό μόνο μέσα από τις διεθνείς συμμετοχές θα έρθει. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για να έχουμε μια όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή εμφάνιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ