aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτο θέμα στην ΟΥΕΦΑ ο ΑΠΟΕΛ!

Πρώτο θέμα στην ΟΥΕΦΑ ο ΑΠΟΕΛ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, επαναρχίσει με τη φάση των νοκ άουτ αγώνων στις 14 Φεβρουαρίου και η ΟΥΕΦΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έγιναν ποτέ.

Κι όταν η συζήτηση γίνεται για εκπλήξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορεί να λείπει η επική πορεία του ΑΠΟΕΛ, της σεζόν 2011-12. Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφθασε μέχρι τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε στο θρυλικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από τη βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

«Οι παραμυθένιες πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ», είναι ο τίτλος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η οποία επέλεξε κεντρική φωτογραφία του ΑΠΟΕΛ! Οι Νούνο Μοράις, Εστεβάν Σολάρι και Γουίλιαμ Μποαβεντούρα πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι μία από τις πολλές επιτυχίες της αξέχαστης διαδρομής.

«Το επίτευγμα του συλλόγου της Λευκωσίας με την πρόκριση στα προημιτελικά ήταν εκπληκτικό δεδομένης της σχετικής του θέσης που είχε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι άνδρες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισαν τη Λυών στα πέναλτι στη φάση των “16”, με τον τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη να δηλώνει στην UEFA: “Καταφέραμε κάτι που κανείς δεν θα φανταζόταν δυνατό στην αρχή της σεζόν”. Η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον επόμενο γύρο, αποδείχθηκε ένα μακρινό θαύμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ