aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτη συνάντηση με Μοράις για ανανέωση!

Πρώτη συνάντηση με Μοράις για ανανέωση!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Στον ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν ήδη να σκέφτονται την επόμενη μέρα και το πώς θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προγραμματισμός αρχίζει από τον αρχηγό και ο Νούνο Μοράις αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: Ενημερώθηκε ο Αλωνεύτης, βάζει υπογραφή

Γι’ αυτό ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα ώστε να μιλήσει με τους διοικούντες είναι ο Πορτογάλος μέσος το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και αναμένεται να του προταθεί ανανέωση με μειωμένες ωστόσο απολαβές από τις υφιστάμενες.

Με εκατέρωθεν υποχωρήσεις δεν αναμένεται να προκύψει θέμα εκτός και αν η διαφορά που θα τους χωρίζει θα είναι τέτοια που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Διαβάστε επίσης: Ισοφάρισε το ρεκόρ Πούλια ο Πρόδρομος και πάει για άλλα!

Tις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει μία διερευνητικού χαρακτήρα συνάντηση ώστε να δουν αρχικά τις δικές του προθέσεις και ακολούθως θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις.

Ο Νούνο Μοράις βαδίζει στα 34 δείχνει όμως ότι μπορεί αρκετά ακόμα τον ΑΠΟΕΛ με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου να παίξει επίσης καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ