aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτη μούρη ο Τάαμαρι: «Πιέζεται από την οικογένειά του», «προς Ολυμπιακό»

Πρώτη μούρη ο Τάαμαρι: «Πιέζεται από την οικογένειά του», «προς Ολυμπιακό»

Στα πρωτοσέλιδα των ελλαδικών εφημερίδων που απευθύνονται κυρίως στο κοινό του Ολυμπιακού Πειραιώς φιγουράρει ο Μούσα Αλ Τάαμαρι. Όπως αποκάλυψε το «Goal» ο Ιορδανός εξτρέμ διεμήνυσε στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη ότι δεν κατέληξε, θέλει να περιμένει και άλλο ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε για επέκταση της συνεργασίας τους.

Η εφημερίδα «ΦΩΣ» και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» σχεδόν καθημερινά κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

«ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ», και σημειώνει: «Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για τον 29χρονο γκολκίπερ Κρίτσιουκ (Κράσνονταρ), σύμφωνα με τους Ρώσους! – Πιέζεται ο Τάαμαρι από την οικογένειά του να φύγει από την Κύπρο», ενώ η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» υποστηρίζει πως ο Τάαμαρι είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς Κώστας Νικολακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι σε ΑΠΟΕΛ: «Δεν αποφάσισα, θέλω χρόνο»

Δείτε πιο κάτω απόσπασμα του δημοσιεύματος

«Ο Ιορδανός εξτρέμ εκτιμάται πως θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο παίκτης και η οικογένειά του φέρονται να προτιμούν σαφώς τους “ερυθρόλευκους”, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η μεταγραφή είναι και δεδομένη.

Σημειώνεται πως η ομάδα της Λευκωσίας απέρριψε πρόσφατα πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από την Αλμερία και παρότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη του παίκτη, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο 23χρονος άσος είχε φέτος 34 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ στην Κύπρο».

Tα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ