aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠρώτη γκέλα για την Σεβίλλη, αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ

Πρώτη γκέλα για την Σεβίλλη, αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ

Μπορεί η Σεβίλλη να ήταν κοντά στο τρία στα τρία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της, με αποτέλεσμα να μείνει ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Θέλτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η ομάδα του Λοπετέγκι, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε τις ευκαιρίες, βρήκε προς το τέλος το γκολ που ήθελε, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της και έχασε το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την Θέλτα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας μόλις μία κλασική ευκαιρία στο ματς, την οποία όμως έκανε γκολ.

Οι Ανδαλουσιανοί, αν και είχαν τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες, πήραν προδάδισμα στο 81ο λεπτό, όταν με ιδανική εκτέλεση φάουλ ο Μπανέγκα βρήκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Βάσκες που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος», νομίζοντας ότι πήραν το τρίποντο… έχασαν τη συγκέντρωση τους και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγουν για πρώτη φορά μπροστά και το πλήρωσαν. Η Θέλτα βγήκε στην κόντρα, με τον Ντένις Σουάρεθ στο 84ο λεπτό να πλασάρει ιδανικά τον Βάτσλικ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική

Παρασκευή, 30/8

Σεβίλλη-Θέλτα 1-1
(81′ Βάσκες – 84′ Ντένις Σουάρεθ)
Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ (23:00)

Σάββατο, 31/8

Οσασούνα-Μπαρτσελόνα (18:00)
Χετάφε-Αλαβές (20:00)
Λεβάντε-Βαγιαδολίδ (20:00)
Μπέτις-Λεγανές (22:00)

Κυριακή, 1/9

Βαλένθια-Μαγιόρκα (18:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ (20:00)
Εσπανιόλ-Γρανάδα (20:00)
Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ