aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για την κλήρωση: «Στη θεωρεία καλή...»

Πρώτη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για την κλήρωση: «Στη θεωρεία καλή…»

Θετική ήταν η πρώτη αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ για την κλήρωση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ που φέρνει στον δρόμο των «γαλαζοκιτρίνων» τη Βασιλεία. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Ευθύμιος Αγαθοκλέους, ο οποίος εκπροσώπησε τους πρωταθλητές Κύπρου στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στη Νιόν σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV (μετέδιδε την κλήρωση στην Ελλάδα) τόνισε ότι ο αντίπαλος θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η κλήρωση στη θεωρεία είναι καλή, θα μπορούσε να ήταν και πολύ πιο δύσκολος ο αντίπαλος, αφού υπήρχαν ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που κατέβηκαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα. Είναι στο DNA της ομάδας να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ και θα παλέψουμε τώρα στους “32” για να πάμε στους “16”».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το παρελθόν με τους Ελβετούς και η «σφαλιάρα» του Απόλλωνα

Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ στη σεζόν: «Το τι θέλουμε να πετύχουμε είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ευρωπαϊκές προκρίσεις, καλές εμφανίσεις και να ανεβάσουμε το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε αλλάξει δύο προπονητές φέτος, μια το καλοκαίρι και μία πριν μια εβδομάδα. Κρίναμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή παρόλο που οι συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Με κάποιο τρόπο όμως τα καταφέρνουμε και βρισκόμαστε εκεί. Τώρα έχουμε τον κ. Λούκα Χατζηλούκα, είναι ένας Κύπριος προπονητής. Θα τα δώσουμε όλα για να βάλουμε την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπορείς να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το προφίλ της έμπειρης Βασιλείας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ