aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτες θέσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Πρώτες θέσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Έξι συμμετοχές και δυο πρωτεία ήταν ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στον 9ο αγώνα κυπέλλου ορεινής Ποδηλασίας «Lythrodontas MTB Challenge» που έλαβε χώρα στον Λυθροδόντα την περασμένη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Οι Μιχάλης Νικολάου και Μιχάλης Πομπουρής τερμάτισαν πρώτοι στην κατηγορία CFA 20-30 και 30-40 αντίστοιχα και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Ο Κυριάκος Λακκοτρύπης ήταν ο άτυχος της ημέρας. Ο πρωταθλητής μας, ενώ βρισκόταν στην 1η θέση και πήγαινε ολοταχώς για τη νίκη, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω μηχανικού προβλήματος (έσκασε το λάστιχο του ποδηλάτου).

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ