aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροτείνουν για μετεγγραφή τον Νικόλα Ιωάννου

Προτείνουν για μετεγγραφή τον Νικόλα Ιωάννου

Ρόλο τεχνικού διευθυντή ανέλαβε οπαδική ιστοσελίδα της Αμιάν προτείνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν ν’ απασχολήσουν τη γαλλική ομάδα στη μετεγγραφική περίοδο. Η ιστοσελίδα «le11amienois.fr» ανάμεσα σε άλλα ονόματα ρίχνει στο… τραπέζι και αυτό του Νικόλα Ιωάννου.

Ο συντάκτης του κειμένου χαρακτηρίζει τον Κύπριο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ ως «πολεμιστή» και εκφράζει βεβαιότητα ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί σε ψηλότερο επίπεδο. Παραθέτει τα δεδομένα με το συμβόλαιό του στον ΑΠΟΕΛ και σημειώνει ότι θα μπορούσε ν’ αποκτηθεί από την Αμιάν ως δανεικός με ρήτρα αγοράς.

Η Αμιάν υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία της Γαλλίας, όμως είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί σημαντικά για να επανέλθει στα μεγάλα «σαλώνια».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Βάζει στο τραπέζι και δανεικούς παίκτες για Τάαμαρι ο Ολυμπιακός»

«Και τέλος ένας αγαπημένος αμυντικός με νοοτροπία νικητή και πολύ θάρρος. Ο Νικόλας Ιωάννου παίζει στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ο Κύπριος διεθνής θα μπορούσε να φέρει τις ικανότητές του σε ένα πρωτάθλημα απαιτητικό από την άποψη της φυσικής δύναμης. Ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς θα μπορούσε να εξεταστεί», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Εντοπίστηκε το… βαρύ πυροβολικό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ