aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωταθλητής ο Πιέρος και στο... βάθος χιλιάδες ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Πρωταθλητής ο Πιέρος και στο… βάθος χιλιάδες ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Σε λιγότερο από 24 ώρες από την στέψη του ΑΠΟΕΛ ως πρωταθλητή Κύπρου, ένας πρώην γαλαζοκίτρινος πανηγυρίζει κι αυτός την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής με την Κοπεγχάγη και για πρώτη φορά πανηγυρίζει τίτλο εκτός Κύπρου.

Η Κοπεγχάγη επικράτησε με 3-2 της Μπρόντμπι και κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Κύπριο φορ να μένει εκτός αποστολής. Φέτος ο Σωτηρίου κατέγραψε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και σκόραρε δύο γκολ, σε μία σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Οι 25.500 βαθμοί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανοί αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωταθλήτρια Δανίας θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (αρχίζει την προσπάθεια της στον β΄προκριματικό γύρο και θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών, όπως και οι ΑΠΟΕΛ) και εφόσον προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους ο ΑΠΟΕΛ θα καρπωθεί €250.000. Αυτό είχε συμφωνηθεί στην μετεγγραφή του Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη το καλοκαίρι του 2017. Μικρότερο θα είναι το ποσό (€100.000), εφόσον η πρωταθλήτρια Δανίας προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλωνεύτης πανηγύρισε με το σημαιάκι και τήρησε υπόσχεση 2 χρόνων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ