aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρωταθλητής! (ΑΠΟΕΛ)

Πρωταθλητής! (ΑΠΟΕΛ)

Το πρωτάθλημα με την Μπάτε Μπόρισοφ πανηγύρισε σήμερα στη Λευκορωσία ο Ντένις Πολιάκοφ. Ο πολυθεσίτης αμυντικός ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περίοδου και σήμερα στέφθηκε πρωταθλητής.

Στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής κρίθηκε ο τίτλος, με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ να συνεχίζει τελικά τη… δυναστεία της και να κατακτά για 12η συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο. Αν και μπήκε στην τελευταία «στροφή» με πλεονέκτημα δύο βαθμών έναντι της Ντιναμό Μινσκ και της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, η «μόνιμη» πρωταθλήτρια έδειξε τάσεις… αυτοχειρίας, καθώς βρέθηκε να χάνει 3-1 στην έδρα της αδιάφορης Γκοροντέγια, ενώ την ίδια ώρα η Ντιναμό Μινσκ νικούσε εύκολα τη Βιτέμπσκ (4-1).

Ο Ροντιόνοφ με πέναλτι στο 78΄ αναπτέρωσε τις ελπίδες της ΜΠΑΤΕ και στις καθυστερήσεις ο Ιβανιτς ισοφάρισε σε 3-3 κράτησε τον τίτλο στο Μπορίσοφ. Η ΜΠΑΤΕ κατέκτησε το τρόπαιο σε ισοβαθμία με τη Ντιναμό (στους 68β.), ενώ η Σαχτιόρ Σολογκόρσκ έμεινε 3η με 65β., καθώς ηττήθηκε 3-1 από τη Νέμαν Γκρόντνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ