aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ μέσω instagram! (pics&videos)

Προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ μέσω instagram! (pics&videos)

Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Αυτό δεν ξανάγινε. Ο επίσημος λογαριασμός του ΑΠΟΕΛ στο instagram ανάρτησε χθες βράδυ φωτογραφία του Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς με τον Ερμή και μοίρασε μία ασίστ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι.

Τα «like» φυσικά… έπεσαν βροχή για το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων, όμως αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν το σχόλιο ενός 18χρονου ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τη Νιγηρία, ο οποίος ψάχνει… απεγνωσμένα για ομάδα να αγωνιστεί. Το μήνυμα του είναι πραγματικά απολαυστικό και αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε.

Μάλιστα, στο δικό του προφίλ στο instagram μπορεί να δει κάποιος πολλά βίντεο και φωτογραφίες με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες για να μπορέσει ο… Κρίστιανσεν να σχηματίσει καλύτερη άποψη για το ταλέντο του.

Το μήνυμα του:  «Γεια σας! Ονομάζομαι Μάμπρο Φαίνο, κατάγομαι από την Αφρική και συγκεκριμένα τη Νιγηρία. Προέρχομαι από μία πολύ φτωχή οικογένεια. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς για εμένα δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει. Ψάχνω για βοήθεια, αλλά δεν μου δίνει κανείς. Σας παρακαλώ βοηθείστε με να πετύχω το όνειρο μου για να γίνω ποδοσφαιριστής.

Είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί και ότι μου ζητήσετε. Κλείνω 18 χρόνων τον Σεπτέμβρη, αγωνίζομαι στα άκρα της επίθεσης, σουτάρω και με τα δύο μου πόδια. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαιο και επαίνους με την τοπική ομάδα μου, αλλά η οικογένεια μου δεν έχει λεφτά για να πάω σε μία καλή ομάδα. Είστε η τελευταία μου ελπίδα».

Keep up with a small ball. .. Develop your game?⚽ @granadacf

A video posted by Babro faino (@babro_faino) on

jugar al fútbol de una manera divertida???⚽⚽⚽⚽@fcbarcelona @realmadrid @laliga @bayer04fussball @levanteud

A video posted by Babro faino (@babro_faino) on

berto

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ