aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροτάθηκε ο Τραμετσάνι, έτοιμος να τα βρει με Ενσούε, η απάντηση Κονναφή

Προτάθηκε ο Τραμετσάνι, έτοιμος να τα βρει με Ενσούε, η απάντηση Κονναφή

«Βροχή» έφταναν (και συνεχίζουν να φτάνουν) τα ονόματα υποψήφιων προπονητών για τον Απόλλωνα από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή. Στους πολλούς τεχνικούς που έδειξαν ενδιαφέρον για να καθίσουν στον πάγκο των γαλάζιων ήταν και ο Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, που απολαμβάνει διακοπές στην Ιταλία όχι μόνο δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στους κυπριακούς πάγκο για λογαριασμό του Απόλλωνα, αλλά προτάθηκε στον Πέτρο Κονναφή. Η αρχική απάντηση του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα αρνητική καθώς στο Κολόσσι βρίσκεται ο Εμίλιο Ενσούε και είναι γνωστό ότι οι δύο άνδρες είχαν σοβαρό επεισόδιο κατά την κοινή θητεία τους στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα ήταν ο λόγος που οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν σε μονομερή διακοπή συμβολαίου του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο Τραμετσάνι ήταν πρόθυμος να τα βρει με τον Ενσούε και μάλιστα μετέφερε στον Πέτρο Κονναφή ότι δεν θα προέκυπτε πρόβλημα στο ενδεχόμενο συνύπαρξης τους, όμως ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα δεν άλλαξε άποψη και η περίπτωση Τραμετσάνι δεν μπήκε ποτέ στη λίστα των υποψήφιων για την αντικατάσταση του Σωφρόνη Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ