aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροτάθηκε και εξετάζεται ο Βάλτερ Γκονσάλες (pics/vids)

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Βάλτερ Γκονσάλες (pics/vids)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ 

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει την περίπτωση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για τη θέση στην επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε εδώ και καιρό και φαίνεται να επανέρχεται η περίπτωσή του είναι ο Βάλτερ Γκονσάλες.

Πρόκειται για 22χρονο (21/06/1995) Παραγουανό επιθετικό, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Πορτογαλία και στην Αρούκα, με τη μορφή δανεισμού από την Ολίμπια, ομάδα της πατρίδας του (διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2018).

Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 33 αγώνες, εκ των οποίων οι 14 ως βασικός, και σημείωσε 5 τέρματα, ενώ τη σεζόν 2015-16 έπαιξε σε 16 παιχνίδια (τα 11 βρέθηκε στην αρχκή ενδεκάδα) και σημείωσε 7 γκολ.

Στη φετινή σεζόν επέστρεψε στην Ολίμπια και μάλιστα πριν από τρεις μέρες (13 Ιουλίου) αγωνίστηκε και σκόραρε (στο 20′) στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Νασιονάλ για το Κόπα Σουδαμερικάνα -αντικαταστάθηκε στο 71′ από τον Τζούλιαν Μπενίτεθ-.

** Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Παραγουάης κάτω των 20 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ