aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πρόταση της Ομόνοιας στον Πάβλοβιτς, ο λόγος που την απέρριψε!»

«Πρόταση της Ομόνοιας στον Πάβλοβιτς, ο λόγος που την απέρριψε!»

Πρόταση στα χέρια του από την Ομόνοια φαίνεται πως είχε ο Αντρίγια Πάβλοβιτς, την οποία μάλιστα απέρριψε ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kurier.at».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πράσινοι της πρωτεύουσας, ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Σέρβο ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, καθώς ανήκει στην Ραπίντ Βιέννης, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε αυτή την προοπτική.

Αφού λοιπόν το ρεπορτάζ κάνει… αναδρομή στην πορεία του Πάβλοβιτς με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αφού σκόραρε 10 γκολ μέχρι τον Μάρτιο που διεκόπη το πρωτάθλημα, τονίζει, πως το συμβόλαιο που το πρόσφερε το «τριφύλλι» προνοούσε χαμηλότερες απολαβές από αυτές που του προσφέρει η Ραπίντ Βιέννης.

Υπενθυμίζουμε πως οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Πάβλοβιτς καθώς ο Μπεργκ έχει θετική άποψη για τον 26χρονο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ