aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠρόταση στον Βάτερμαν, άγνοια προς το παρόν για Αλωνεύτη

Πρόταση στον Βάτερμαν, άγνοια προς το παρόν για Αλωνεύτη

Πολύ ζεστά το πήραν το θέμα της δυναμικής προσπάθειας για επιστροφή και καθιέρωση στην Α’ Κατηγορία, οι άνθρωποι της Αλκής Ορόκλινη έπειτα από την απόφαση του μεγάλου επιχειρηματία Γιώργου Κουττούκη να επενδύσει στον σκαλιώτικο σύλλογο.

Αρχικά να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος της ομάδας Άντης Λόππας, δήλωσε άγνοια για τις πληροφορίες που διέρρευσαν περί προσπάθειας του κ. Κουττούκη να πείσει τον Στάθη Αλωνεύτη να αγωνιστεί στα κυανέρυθρα. Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πως ο Κύπριος εξτρέμ δεν σκέφτεται προς το παρόν να παίξει μπάλα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, εφόσον δεν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Εφόσον πρόκειται όμως για την Αλκή, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Λόππας επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 πως η Αλκή υπέβαλε πρόταση στον Μπόι Βάτερμαν ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ κι αν δεν αποδεχθεί τότε η ομάδα θα κινηθεί για άλλον πρωτοκλασάτο κίπερ.

Ο κ. Λόππας αποκάλυψε επίσης πως πριν από τον Γιώργο Κουτούκη, υπήρχε άλλη μια περίπτωση επενδυτή από το Ντουμπάι, η οποία δεν καρποφόρησε, ενώ όπως είπε θα υλοποιηθούν δύο μεγάλες μετεγγραφές οι οποίες θα κατενθουσιάσουν τους οπαδούς της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ