aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόταση €5.000.000 για τον Ακιντόλα!

Οι πληροφορίες που έρχονται από Μέσα Ενημέρωσης, κυρίως της Τουρκίας, που θέλουν την Αταλάντα να ενδιαφέρεται «ζεστά» γι’ απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα συνεχίζονται. Μάλιστα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή της η σελίδα sportcelltr που ασχολείται με μετεγγραφικές ειδήσεις η ιταλική ομάδα προσφέρει 5.000.000 ευρώ για απόκτηση του Νιγηριανού ακραίου επιθετικού.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετική σεζόν με την Χατάισπορ στην Τουρκία, καταγράφοντας 35 συμμετοχές, έξι τέρματα και εφτά ασίστ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στη Μίντιλαντ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Όπως δήλωσε πολλάκις ο ίδιος δεν προτίθεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της δανέζικης ομάδας.

Στη Μίντιλαντ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση μετά τις καλές εμφανίσεις του Ακιντόλα στην Τουρκία και αναγνωρίζουν πως ήρθε η ώρα να τον πωλήσουν. Στην Τουρκία αναφέρουν πως αρνήθηκαν την πρόταση 5.000.000 ευρώ της Αταλάντα, καθώς θεωρούν σίγουρο ότι στη συνέχεια θα προκύψουν ακόμα πιο συμφέρουσες προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ