aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρώτα συμπεράσματα κόντρα στην Ατλάντας

Πρώτα συμπεράσματα κόντρα στην Ατλάντας

Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει στις 18:30 στο στάδιο Γκνιεβίνο Σπορτς το πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά την περίοδο της προετοιμασίας του. Αντίπαλος είναι η Ατλάντας Κλαϊπέδας, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Λιθουανίας και βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, καταγράφοντας ασφαλώς τα πρώτα συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό όσον αφορά στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Το γεγονός πως η ομάδα δίνει την ερχόμενη Πέμπτη νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στη Λέχια Γκντανσκ, δίνει τη δυνατότητα στον Δανό προπονητή να χρησιμοποιήσει δύο γκρουπ παικτών, ένα σε κάθε ματς.

Το τρίτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους θα διεξαχθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου και το τελευταίο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο στις 29 Ιουλίου, απέναντι στη Βιιτόρουλ Κονστάντσα.

Από εκεί και πέρα, γίνεται προσπάθεια ώστε μετά την ολοκλήρωση του βασικού σκέλους της προετοιμασίας στην Πολωνία και μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (12 ή 13 Ιουλίου), η ομάδα να δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι. Κάτι που έγινε και πέρσι, υπενθυμίζουμε. Ο ΑΠΟΕΛ τα είχε πει με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ