aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Προσπαθούν να καλύψουν την ήττα» (καταδικάζει την εκτόξευση φωτοβολίδας)

«Προσπαθούν να καλύψουν την ήττα» (καταδικάζει την εκτόξευση φωτοβολίδας)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Για την φωτοβολίδα: «Ο Απόλλωνας λόγω και της ιδιομορφίας του γηπέδου είχε μια αντίληψη έχοντας πλάτη την εξέδρα  ότι ήταν εκτός γηπέδου. Είπαμε ότι θα αναμένουμε βάσει του κλειστού κυκλώματος να βρεθεί τι έγινε. Ορίσαμε ομάδα να ψάξει και δεν θα κρύψουμε τίποτα. Αν είναι εντός ή εκτός δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν γίνεται να σκοτώσει τον άλλο επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα. Κανείς δεν προσπάθησε να τον καλύψει αυτόν που το έκανε».

Για την διαιτησία: «Θεωρώ ότι στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να καλύψουν την ήττα. Αν έχουν κάποια παράπονα να τα εκφράσουν αλλά με τον τρόπο που το παρουσιάζουν. Αν κάποιος δεν είδε το παιχνίδι θα νομίσει ότι εγκλημάτησε ο διαιτητής εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Ο Μιλάνοφ έπρεπε να αποβληθεί, ο Αστίθ είχε αγκωνιά, ήταν και το χτύπημα του Μερκή στον Μάγκλιτσα… Η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα. Επειδή είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πως παρουσιάζουμε κάποια γεγονότα. Υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια με ομάδες με πολύ κόσμο θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας με την φωτοβολίδα και επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται προσοχή».

Για την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ ότι τα ball boys λειτουργούσαν βάση εντολών: «Αν θεωρούν ότι δίνουμε εντολές μόνοι τους μένουν εκτεθειμένοι. Αλίμονο αν μπούμε στην διαδικασία να δασκαλέψουμε παιδιά 15 χρόνων».

Διαβάστε επίσης: «Ο Σωφρόνης μένει και χτίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ