aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροσπάθησε για Δημητρίου, αλλά...

Προσπάθησε για Δημητρίου, αλλά…

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ο Τζείμς Δημητρίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του ΑΠΟΕΛ (υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες κυπριακές ομάδες) και τελικά θα συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα της Αυστρίας.

Προηγούμενη ενημέρωση

Μετά το «ναυάγιο» στην απόκτηση του Ορλάντο Σα και όλα όσα ακολούθησαν, στον ΑΠΟΕΛ έστρεψαν την προσοχή τους σε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’.

Μία από αυτές, που έχει αξιολογηθεί θετικά, είναι του ομογενή επιθετικού, Τζείμς Δημητρίου, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός, ως πλάγιο φορ και επιτελικός μέσος. Είναι 20 χρόνων (14/08/1995) και ανήκει στη ομάδα U21 της ουαλικής Σουόνσι (11 συμμετοχές / 6 γκολ / 5 ασίστ).

Εκτός από τους «κύκνους» έχει αγωνιστεί σε Νότινγχαμ Φόρεστ (19 συμμετοχές / 12 γκολ), Σίντνεϊ Ολύμπικ (12 συμμετοχές / 12 γκολ / 7 ασίστ) και Γουέλστοουν, ενώ έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική U21 της Κύπρου.

Ο Δημητρίου είναι αρκετά δυνατός (1.82μ. και 82 κιλά), έχει καλά τελειώματα των φάσεων, ενώ έχει εξαιρετικά χτυπήματα στατικών φάσεων. Η παρουσία του σε ακαδημίες προηγμένων πρωταθλημάτων, από το κυπριακό, σαφώς και τον έχουν βοηθήσει πολύ.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ