aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροσοχή, «δαγκώνει»

Προσοχή, «δαγκώνει»

Αναγκασμένοι είναι στον ΑΠΟΕΛ να γυρίσουν τάχιστα σελίδα και να συγκεντρωθούν στο ζόρικο παιχνίδι που ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Το Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό (18:00) και βεβαίως, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το αυτό που θα χαρίζει τους τρεις βαθμούς θα θεωρηθεί ως αποτυχία.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτέλεσμα καθώς προέρχονται από τις επιτυχίες απέναντι σε Πάφο (4-0) και Ομόνοια (3-1), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη δυναμική τους. Εάν καταφέρουν να φτάσουν στην τρίτη σερί νίκη, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο Δώνης θα αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Ρεάλ και αναλόγως θα αποφασίσει σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού. Θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο, πάντως, ότι θα ανακατέψει την τράπουλα, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα είναι «φρέσκο» και ικανό να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ