aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠρος ΑΠΟΕΛ ο Σεμέδο!

Προς ΑΠΟΕΛ ο Σεμέδο!

Οι εμφανίσεις του Γουίλι Σεμέδο δεν άφησαν αδιάφορο τον ΑΠΟΕΛ και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινη αναμένεται να μετακομίσει στον «Αρχάγγελο» εκτός απροόπτου τον προσεχή Ιανουάριο. Μάλιστα, από πλευράς της ομάδας της ομάδας της Λάρνακας επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε δεν προέκυψε κάποια συμφωνία. Ωστόσο από την Αλκή μας τόνισαν πως με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα, ο ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. 

Πέραν αυτού, πραγματοποιήθηκε χθες και συνάντηση του προέδρου Αλκής και του ΑΠΟΕΛ, Άντη Λόππα και Πρόδρομου Πετρίδη αντίστοιχα, με θέμα συζήτησης την παραχώρηση του Γάλλου στράικερ τον προσεχή Ιανουάριο. Οι δυο άντρες συζήτησαν λεπτομέρειες που αφορούν στη μετεγγραφή του Σεμέδο από την Αλκή στον ΑΠΟΕΛ και όπως μας ελέχθη, το τμήμα σκάουτινγκ θα παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα.

Αν ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, οι δύο πλευρές θα ξανακάτσουν στο τραπέζει κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο με σκοπό να συζητήσουν και να τα βρουν. Ο Πετρίδης είναι ενήμερος για τα κατορθώματα του ποδοσφαιριστή, τόσο στην περσινή σεζόν, όσο και στην φετινή και όπως πληροφορηθήκαμε, μετέφερε στον Λόππα πως Σεμέδο αρέσει πολύ σε αυτούς που χειρίζονται τον προγραμματισμό των περσινών πρωταθλητών.

Ο Γάλλος φορ διατηρεί συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λάρνακας έως το καλοκαίρι του 2020 και η Αλκή θα βάλει στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της. Υπενθυμίζουμε πως ο Σεμέδο αγωνίζεται από πέρυσι στους κυανέρυθρους και ήταν εκ των διακριθέντων, όχι μόνο της Αλκής, αλλά και του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ