aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροπονητής στην Γ’ Κατηγορία ο Μπενασούρ: «Θα γινόμουν εστιάτορας»

Προπονητής στην Γ’ Κατηγορία ο Μπενασούρ: «Θα γινόμουν εστιάτορας»

Θυμάστε τον Σελίμ Μπενασούρ; Ο Τυνήσιος παλαίμαχος άσος που αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2012-2014 καταγράφοντας 38 συμμετοχές και τρία γκολ έκανε στροφή στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2017 και πλέον σε ηλικία 37 ετών βάζει κοστούμι και γίνεται προπονητής με την ελπίδα να έχει ανάλογες επιτυχίες όπως στην ποδοσφαιρική του καριέρα, κατά την οποία θήτευσε μεταξύ άλλων σε Παρί Σεντ Ζερμέν και Μάλαγα.

Ο Μπενασούρ προσλήφθηκε στον πάγκο της Φόρεστα Σουτσιάβα, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ρουμανίας. Σε συνέντευξή του σε Μέσα Ενημέρωσης της Ρουμανίας ο Μπενασούρ τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι να μάθε την γλώσσα καθώς μετακομίζει σε μία άγνωστη για αυτόν χώρα και πως θέλει να μάθει την κουλτούρα του λαού.

Έδωσε δε και μία συμβουλή στους γονείς που βάζουν πίεση στα παιδιά τους, ώστε να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: «Στη Γαλλία πολλοί γονείς παίρνουν τα παιδιά τους να παίξουν ποδόσφαιρο για οικονομικούς λόγους, ευελπιστώντας ότι θα βγάλουν πολλά χρήματα. Μην τους ασκείτε πίεση. Αφήστε τα παιδιά σας να επιλέξουν τι θέλουν να κάνουν», είπε ο Μπενασούρ, ενώ ερωτηθείς τι επάγγελμα θα έκανε αν δεν γινόταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, απάντησε ότι θα γινόταν εστιάτορας, όπως και ο πατέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ