aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροπονητής Μπότεφ: «Όλοι γνωρίζουν, ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Προπονητής Μπότεφ: «Όλοι γνωρίζουν, ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Μπότεφ Πλόβντιβ παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Αζρούντιν Βάλεντιτς, με αφορμή την κλήρωση με τον ΑΠΟΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Χαρακτήρισε τους γαλαζοκίτρινους ως τη μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, τονίζοντας πως είναι μια πρόκληση για τους ίδιους.

Όσα δήλωσε ο Αζρούντιν Βάλεντιτς:

«Χαίρομαι που βλέπω την Μπότεφ ανάμεσα σε όλες αυτές τις ομάδες. Το όνειρό μας είναι να παίξουμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Νομίζω ότι από τις πέντε πιθανές ομάδες συναντήσαμε αυτή στη μέση. Όλοι γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Αυτό είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία να βελτιωθούμε και να τοποθετηθούμε στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Είναι καλό για τους φιλάθλους που ο πρώτος αγώνας θα είναι εδώ και ελπίζω πολλοί φίλαθλοι να μας στηρίξουν στη Σόφια γιατί αυτό είναι κάτι νέο για αυτή τη γενιά στην ομάδα μας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και θα χρειαστούν υποστήριξη».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ