aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροπονητής Μπότεφ: «Δίναμε δωρεάν την μπάλα στην αντίπαλο»

Προπονητής Μπότεφ: «Δίναμε δωρεάν την μπάλα στην αντίπαλο»

Δεν άρεσε στον Αζρούντιν Βάλεντιτς η εμφάνιση της Μπότεφ στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου (2-1) φιλικού με τη Μέταλιστ Κχάρκιβ. Αντιθέτως, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δεύτερου 45λέπτου της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας μετά από δυο σκληρές βδομάδες. Δεν μου άρεσε που στο πρώτο μέρος χάναμε εύκολα τη μπάλα και τη δίναμε δωρεάν στην αντίπαλο και έβγαζε αντεπιθέσεις. Η μεταφορά στην άμυνα σε αντεπιθέσεις μας αφαιρούσε πολλή ενέργεια και μετά δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι επιθετικά.

Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Είχαμε καλύτερο ρυθμό. Παίζαμε με ένα-δυο αγγίγματα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και σκοράραμε δύο γκολ, ενώ είχαμε άλλη μια καλή ευκαιρία.

Αλλά για πρώτο αγώνα τα πήγαμε καλά, ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν 90λεπτο. Είναι σημαντικό αυτό γιατί έχουμε μόνο ακόμα ένα φιλικό πριν τα επίσημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ