aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόκριση μέσα στην Αρμενία

Πρόκριση μέσα στην Αρμενία

Με το εισιτήριο πρόκρισης για το Main Round του UEFA Futsal Cup θα επιστρέψει από την Αρμενία την προσεχή Δευτέρα ο ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος 7-7 με την οικοδέσποινα ASUE στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Preliminary Round και ολοκλήρωσε το τουρνουά με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ο Χρίστος Χριστοδούλου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Leo, Carrasco, Nene, Λακούφης και αυτογκόλ ο Karapetyan.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν προβάδισμα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν ψύχραιμα και αποτελεσματικά και πήραν το αποτέλεσμα που τους στέλνει στην επόμενη φάση.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν παρασύρθηκε και ούτε αιφνιδιάστηκε από το δυνατό ξεκίνημα της ASUE. Κράτησε τη ψυχραιμία του και σταδιακά ασκούσε πίεση στον αντίπαλο.  Στο 10ο λεπτό, η ομάδα πλησίασε το τέρμα, αλλά τα δυο σουτ του Carrasco σταμάτησαν ισάριθμες φορές στα δοκάρια. Ο κ. Χρυσοστόμου επέλεξε την τακτική με flying goalkeeper και δικαιώθηκε. Στο 12’ μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Χριστοδούλου πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, ενώ στο 14’ ο Leo διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Στο 16’ η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των ποδοσφαιριστών μας και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά η ομάδα μας απάντησε άμεσα με τον Χριστοδούλου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άρχισαν δυνατά, πέτυχαν δυο τέρματα και πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (25’). Ο Nene στο 26’ και ο Λακούφης στο 28’ ανέτρεψαν τα εις βάρος δεδομένα (5-4). Ο σκόρερ του 5ου τέρματος δέχθηκε κόκκινη στο 30’ και στο ίδιο λεπτό οι Αρμένιοι ισοφάρισαν σε 5-5.

Στο 33’ ο Karapetyan με αυτογκόλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας, το οποίο διήρκησε μόλις ένα λεπτό (6-6). Στο 36’ η ASUE γύρισε τον αγώνα, αλλά ευτυχώς η ομάδα μας έδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στα εναπομείναντα λεπτά. Πίεσε και δικαιώθηκε. Στο 39’ ο Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ, πέτυχε το καθοριστικότερο τέρμα του ΑΠΟΕΛ στο Preliminary Round και ταυτόχρονα την έστειλε στο Main Round.

Ευριπίδου, Carrasco, Στυλιανού, Leo, Χριστοδούλου (Nene, Λακούφης, Περικλέους)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ