aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροκαλεί ο Μπόζοβιτς: «Παίζει “βρώμικα" ο ΑΠΟΕΛ. Πιο αιχμηροί στη Λευκωσία»

Προκαλεί ο Μπόζοβιτς: «Παίζει “βρώμικα” ο ΑΠΟΕΛ. Πιο αιχμηροί στη Λευκωσία»

Δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης (30/7) με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ οι Μαυροβούνιοι. Ο Μπόγιαν Μπόζοβιτς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα vijesti.me χαρακτήρισε “βρώμικο” το παιχνίδι των παικτών του ΑΠΟΕΛ στο Μαυροβούνιο και μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως στο παιχνίδι της Λευκωσίας θα είναι ακόμα πιο “αιχμηροί”  αφού θα παίζουν στην έδρα τους.

Απόσπασμα δηλώσεων

Για το πρώτο παιχνίδι στο Μαυροβούνιο: «Παίξαμε έναν πολύ καλό αγώνα, το αποτέλεσμα ίσως να έπρεπε να ήταν διαφορετικό. Δεν θεωρώ ότι αξίζαμε να χάσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Τώρα, πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι στη Λευκωσία που ακολουθεί».

Για τις διαφορές μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Σλόβαν: «Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Η Σλόβαν ήταν πιο κατάλληλος αντίπαλος για εμάς. Προσπαθούσαν συνέχεια να επιτεθούν. Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο πειθαρχημένος Προσέχει την άμυνα του και με την ποιότητα των παικτών του στην επίθεση προσπαθεί να κερδίσει. Δεν πειράζει που οι Κύπριοι παίζουν “βρώμικα”. Είναι για χάρη του αποτελέσματος και  αυτό φάνηκε στον πρώτο αγώνα».

Αν περιμένει διαφορετικό τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του: «Αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής τους είναι Ιταλός. Ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε πολλούς παίκτες φέτος και ίσως χρειαστούν χρόνο. Αφού οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ήταν τόσο αιχμηροί στο Νίκσιτς, τότε στην έδρα τους μάλλον θα είναι ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ