aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠρώην ΑΠΟΕΛίστας κρατάει... ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη

Πρώην ΑΠΟΕΛίστας κρατάει… ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Γιώργος Βόβορας ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Πεδουλάκη και το αθηναϊκό «τριφύλλι» πέρασε αλώβητο από Κάουνας και Μόναχο (κέρδισε Ζαλγκίρις και Μπαγερν) βγάζοντας εις πέρας την αποστολή που του έθεσε ο Δημήτρης Γιανακόπουλος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ελλαδίτης τεχνικός πέρασε ένα… φεγγάρι και από τον ΑΠΟΕΛ, οδηγώντας τον μάλιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στην τότε πανίσχυρη ΑΕΚ (2015-2016). Ο Βόβορας είχε τότε στο πλευρό του τον έμπειρο πρώην καλαθοσφαιριστή, Αντώνη Ασσίκαλη και στο ρόστερ του κάποιους από τους καλύτερους Κύπριους καλαθοσφαιριστές όπως ήταν οι Αντρέας Σιζόπουλος, Γρηγόρης Παντούρης, Ταϊρέλ Μπιγκς, Χρίστο Λοΐζιδης και Βασίλης Κούνας με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται και φέτος στον ΑΠΟΕΛ.

Από τότε και έπειτα, ο Βόβορας ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχοντας χρέη βοηθού προπονητή με τον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων, Δημήτρη Γιανακόπουλο να δηλώνει πρόσφατα πως έχει τα φόντα για μια μεγάλη καριέρα ως πρώτος προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ