aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων

Πρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων

Με πτήση της Cobalt θα αναχωρήσει αύριο το πρωί, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Λονδίνο ενόψει της αναμέτρησης με την Tottenham Hotspur, την Τετάρτη 06/12.

Πριν την αναχώρηση στις 08:30 ο ΑΠΟΕΛ μαζί με την αεροπορική εταιρεία Cobalt, η οποία αποτελεί έναν από τους κύριους χορηγούς της ομάδας, θα προχωρήσουν σε μια σύντομη παρουσίαση της συνεργασίας τους, διάρκειας 15 λεπτών.

Συγκεκριμένα στις 08:30 στον χώρο του DINER ONAIR (βρίσκεται στην ευθεία των counters της Cobalt. ΠΡΙΝ τον έλεγχο διαβατηρίων. Εισερχόμενοι από την δεξιά είσοδο του Αεροδρομίου στις αναχωρήσεις θα το βρείτε απέναντι μπροστά σας) θα υπάρξει μπουφέ για την ομάδα, το ΔΣ και τους υπόλοιπους καλεσμένους τους. Την εκδήλωση θα προλογίσει, ο Εμπορικός Διευθυντής της Cobalt, θα προβληθεί ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, θα τοποθετηθούν οι Πρόεδροι των Εταιρειών (Cobalt και ΑΠΟΕΛ) και θα γίνει ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων, αυτό έχει καθοριστεί ως εξής.

ΤΡΙΤΗ 05/12

11:00* Προπόνηση Tottenham Hotspur στο Enfield Training Centre (ανοικτή για ΜΜΕ)
13:00* Διάσκεψη Τύπου Tottenham Hotspur στο Enfield Training Centre
18:15* Διάσκεψη ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Wembley
19:00* Προπόνηση ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Wembley (ανοικτή για ΜΜΕ, τα πρώτα 15 λεπτά)

(* Ώρα Αγγλίας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ